La ciudadanía se puede definir como "El derecho y la disposición de participar en una comunidad, a través de la acción autorregulada, inclusiva, pacífica y responsable, con el objetivo de optimizar el bienestar público."

martes, 6 de mayo de 2014

SOCIETAT CIVIL CATALANA

https://societatcivilcatalana.cat/es

Manifiesto
La asociación 'SOCIETAT CIVIL CATALANA' nace de un grupo de catalanes y catalanas que quieren contribuir y facilitar la concienciación y movilización de las personas que en Cataluña consideran positivo el mantenimiento de un vínculo sólido con el resto de España y Europa.
Si quieres más información sobre la asociación, descárgate nuestro Manifiesto fundacional.

4 comentarios:

  1. Estoy convencido de que la mayor parte de los ciudadanos de Catalunya, piensan lo mismo que los principios que defiende "SOCIETAT CIVIL CATALANA. siendo así, es de lamentar que no se consiga aglutinar a todo ésta mayoría absoluta, para borrar de una vez los intentos de independencia.

    ResponderEliminar
  2. Estic amb vosaltres i crec que aquestes votacions no s'haurien d'haver fet mai perquè ara queda l'altra cara de la moneda, famílies, amics etc ja estan partits per aquesta tonteria de Mas, que això només és una cuartina de fum per despistar-nos realment de els poblemes que ja tenim dia a dia els catalans.
    T' ESTIMO CATALUNYA.-

    ResponderEliminar
  3. Jo opino el mateix, lamentar que no s'aconsegueixi aglutinar tot aquesta majoria absoluta, per esborrar d'una vegada els intents d'independència.

    El motiu que nosaltres tenim consciència que els altres no la tenen i van a totes als insults, i la violència per aquest motiu no entrem al joc d'ells volen, perquè tenim més formació humana que ells.
    Ànims amics heu fet molt bona feina "SOCIETAT CIVIL CATALANA" ESTIC AMB VOSALTRES.

    ResponderEliminar
  4. M'AGRADA- Catalunya és la meva terra, Espanya és el meu país i Europa és el meu futur.
    t'estimo Catalunya.-

    ResponderEliminar